המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת את הנאצ'וס עד שהם נהיים חמים וקראנצ'יים.
מוזגים מעל רוטב עגבניות פרפקטו וממשיכים לחמם.
מפזרים גבינה, זיתים ואבקת צ'ילי.
ממשיכים לחמם את הנאצ'וס על אש נמוכה עד שהגבינה נמסה.
אוכלים מיד, כשהגבינה עוד חמה ומותכת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0