המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הנאצ'וס בקערת הגשה.
בקערה קטנה מרסקים את האבוקדו באמצעות מזלג.
מוסיפים את הכוסברה, הבצל, השום והעגבנייה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ניתן גם להוסיף 1/2 כפית שבבי צ'ילי.
מגישים לצד הנאצ׳וס עם שמנת חמוצה, תירס וסלסה DIP&SPRED בצד.
(ניתן גם לשלב עם שעועית אדומה מבושלת).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0