המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים סילאן סוכר, ושום, עד שהסוכר נמס. לאחר מכן מוסיפים סויה, טריאקי, את סירופ הרימונים, את הצ'ילי ומערבבים.
מכינים את הנודלס לפי הוראות ההכנה, מסננים ושמים בקערה בצד.
מחממים את הווק עם שמן, ומחכים עד שירתח. מוסיפים את הירקות ומקפיצים עד שישנו צבע.
מוסיפים לווק רבע מכמות הרוטב, ולאחר כמה דקות של בישול, כשהרוטב מצטמצם, מוסיפים את הנודלס.
מוסיפים את שאר הרוטב, נותנים למנה להתחמם ולכל הרכיבים להתאחד, מכבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0