המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הנודלס בהתאם להוראות ההכנה, מסננים ומצננים.
מקמחים את האווז בקורנפלור וטובלים בביצה הטרופה עם רוטב הסויה.
מטגנים את האווז בשמן (משני הצדדים) ומוציאים כאשר הבשר קריספי.
מניחים על אש גבוהה מחבת ווק, מוסיפים את הירקות, האטריות, את רוטב הסויה ושאר התבלינים. את השום והג'ינג'ר מקפיצים ביחד כשתי דקות.
מוסיפים את הבשר ומקפיצים עוד כ-דקה (חשוב לא להקפיץ את הבשר יותר מדקה). *ניתן להמיר את פטריות השמנפיניון בפטריות פורטבלו באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0