המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים את הביצה עם הסויה והסוכר.
מטגנים בכף שמן, עד לקבלת ביצה מקושקשת.
מערבבים את כל החומרי הרוטב, מביאים לרתיחה קלה ושומרים בצד.
מחממים שמן בווק, ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב שקוף.
מוסיפים את הירקות בהדרגה תוך טיגון וערבוב של כדקותיים בין כל ירק, עפ"י הסדר הבא: שום, ג'ינג'ר, פלפל חריף, גזר, פלפל אדום, כרוב ונבטים.
מוסיפים את הנודלס והביצה המוכנים, 2 כפות בוטנים והרוטב ששמרנו בצד. מערבבים כשתי דקות.
מסירים מהאש ומפזרים מעל בצל ירוק וכף בוטנים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0