המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה.
טורפים את הביצה עם הסויה והסוכר.
מטגנים בכף שמן את תערובת הביצה, עד לקבלת ביצה מקושקשת.
מערבבים את כל חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה קלה ושומרים בצד.
מחממים שמן בווק, ומטגנים את הבצל עד קבלת גוון זהוב שקוף.
מוסיפים את הירקות בהדרגה תוך טיגון ערבוב כשתי דקות בין כל שלב, עפ"י הסדר הבא: שום, ג'ינג'ר, פלפל חריף, גזר, פלפל אדום, כרוב ונבטים.
מוסיפים את הנודלס המוכנים, הביצה, 2 כפות בוטנים והרוטב, ומערבבים כשתי דקות.
מסירים מהאש, ומפזרים מעל בצל ירוק וכף בוטנים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0