המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים את חומרי ההשריה ומשרים את רצועות העוף לפחות שעה.
מחממים את השמן בווק ומקפיצים את רצועות העוף שהוצאו מהמרינדה בקבוצות עד להזהבה. שומרים חם.
בינתיים מבשלים את הנודלס לפי ההוראות ושומרים חם.
מחממים בווק שמן ומקפיצים את הבצל על אש בינונית-גבוהה כשלוש דקות.
מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומקפיצים 20 שניות.
מוסיפים בשלבים את מקלוני הגזר, הזוקיני, הפלפלים, הכרוב, רצועות העוף ומחצית מהבצל הירוק- בכל פעם מקפיצים כשתי דקות.
בקערית מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים אותו אל הווק ומערבבים היטב.
לבסוף, מוסיפים את הנודלס, מערבבים ומתקנים תיבול.
מגישים עם שארית מהבצל הירוק וכמה טיפות שמן שומשום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0