המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הבטטה, תפוחי האדמה ואבקת התיבול. מבשלים עד שהבטטה ותפוח האדמה כמעט רכים לגמרי, מוציאים מהמים (שומרים את המים בצד).
מחממים במחבת את השמן זית ומוסיפים את הבצל. מטגנים על להזהבה.
מוסיפים את תפוח האדמה והבטטה, ומטגנים כ-2 דק' נוספות.
מוסיפים את הפסטרמה, הנודלס והתבלינים (חוץ מהקינמון), ומטגנים 2 דק' נוספות.
מוסיפים את הקינמון לתוך הנוזלים של הבטטה ותפוח האדמה, ומערבבים. מוסיפים בעזרת מצקת בהדרגה את הנוזלים לתוך המחבת, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0