המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול. שמים בצד.
חותכים את כל הפלפלים והבצל לרצועות דקות, את הקישוא לגפרורים, את הפטריות לפרוסות ואת התירס הגמדי לסגמנטים.
מחממים ווק או מחבת גדולה על חום גבוה ומוסיפים את השמן. מוסיפים את הבצל הסגול ומקפיצים כ-2 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים להקפיץ עוד 30 שניות. מוסיפים את הפלפלים, הגזר, התירס, הקישוא והפטריות. מקפיצים 5-7 דקות עד שהירקות מתרככים אך עדיין שומרים על פריכות.
מוסיפים את הבקר ומקפיצים כדקה. מוסיפים את האטריות לווק עם הירקות.
מוסיפים רוטב סויה, רוטב צ'ילי, סילאן, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב וממשיכים להקפיץ 2-3 דקות עד שהכל מצופה ברוטב ומחומם היטב.
מורידים מהאש, מוסיפים בצל ירוק וכוסברה קצוצה לקישוט מעל. מערבבים קלות ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0