המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את הנודלס במים קרים ומאדים בסלסילת אידוי כ-10 דקות עד שהנודלס רכים ונפרדים בקלות אחד מהשני.
מערבבים בקערה את העוף עם קורנפלור, 1 כף דבש ו-2 כפות רוטב סויה ומטגנים במעט שמן זית עד שהעוף מוכן.
מעבירים לקערה ומטגנים ביצה מקושקשת במחבת.
מחזירים את העוף, מוסיפים בצל ירוק, גזר ותירס ומקפיצים. מוסיפים את הנודלס ו- 1/4 כוס רוטב סויה, 3 כפות דבש, 1 כפית שמן שומשום, 2 כפות רוטב הוי-סטיר, ומקפיצים הכל עד לאיחוד. מגישים עם כוסברה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1