המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הנודלס למשך 3 דקות במים רותחים ומסננים.
מחממים שמן בווק ומקפיצים את הירקות (מלבד הנבטים).
מוסיפים את הרטבים, נודלס ונבטים תוך כדי ערבוב, מקפיצים ביחד עוד דקה ומורידים מהאש.
מגישים חם או קר מעוטר בפקאן מסוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0