המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את כל הרכיבים ומחממים ווק או מחבת גדולה. מבשלים את הנודלס ומסננים.
כשהווק לוהט יוצקים לתוכו שלוש כפות שמן קנולה, ומטגנים את רצועות העוף. אחרי חצי דקה מוסיפים את הירקות, מקפיצים עוד דקה או שתיים על אש גבוהה ככל האפשר. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים עד שהן חמות. יוצקים את הרוטב למוקפץ, החומץ ושמן השומשום. ממשיכים להקפיץ דקה עד שהרוטב מתחבר לנודלס.
מעבירים לקערת הגשה ובוזקים מעט בוטנים קצוצים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0