המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים חמים במשך 30 דקות.
לסנן את המים ולפרוס לפרוסות דקות. אם משתמשים בפטריות טריות אין צורך להשרות ויש לפרוס פחות דק.
לבשל את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה. לסנן ולשטוף במעט מים קרים, למניעת הידבקות. להעביר לכלי הגשה.
להכנת הרוטב: לשים בקערית את הסילאן, הסויה, החומץ, הג'ינג'ר, השום ושמן השומשום, ולערבב היטב עד שמתקבל מרקם אחיד.
לצקת את הרוטב על האטריות. להוסיף את הפטריות, הבצל הירוק והאפונה, ולערבב היטב, לפזר מעל את השומשום, ולהגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0