המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל החבילה ומסננים.
הרוטב: מערבבים את השמן, צ'ילי, דבש, סילאן, חמאת בוטנים וסויה.
מטגנים את הבצלים והשום יחד, עד שהבצל נעשה שקוף.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד השחמה קלה.
מוסיפים את הנבטים, מערבבים כמה שניות. מוסיפים את הביצה פנימה ומערבבים, עד שמתקבלות בין הירקות חתיכות קטנות המזכירות ביצה מקושקשת.
מוסיפים כמחצית מכמות הרוטב, מערבבים ונותנים לירקות "לספוג את הטעמים" למספר שניות. מוסיפים את הנודלס, ומערבבים היטב.
שופכים את שאר הרוטב, ערבוב קל, ומעבירים לקערת הגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0