המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבשר לקוביות בגודל 5x5 ס"מ ושמים בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, הזנגביל, השום והשמן, מערבבים ומטגנים 5-10 דק', תוך בחישה, עד שהבשר משחים מכל הצדדים.
מוסיפים לסיר את כל שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, תוך בחישה מתמדת.
מקטינים את האש ומבשלים במשך 60 דקות , או עד שהרוטב מסמיך והבשר מתרכך.
מעבירים את הנזיד לצלחת הגשה מחוממת ומגישים בתוספת אורז מבושל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0