המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הבשר החתוך לקוביות, 2 כפות שמן, הקמח, מלח, פלפל, תימין ופפריקה בשקית. מנערים היטב עד שקוביות הבשר מצופות בתערובת.
מחממים רבע כוס שמן בסיר כבד ומשחימים בשמן את קוביות הבשר. מוציאים לקערה.
מזהיבים היטב בשמן את הבצל. מוסיפים שום וגזר ומטגנים עוד דקה.
מחזירים את יתר החומרים לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעתיים וחצי, עד שהבשר רך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0