בסיר רחב וגבוה המתאים למרק מחממים את שמן הזית. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום. מוסיפים את הרסק ומטגנים במשך כ-5 דקות, עד ליצירת רוטב בסיס אחיד.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת ציר העוף ומערבבים היטב. מוסיפים את כל התבלינים והשעועית הלבנה (שהושרתה ונשטפה היטב). מתחילים לבשל במכסה סגור.
שלב 3
0 דקות
"סוגרים" במחבת את קוביות הבשר עם מעט שמן זית, מלח ופלפל. המטרה היא שהבשר לא יתייבש ויאבד מהנוזלים במהלך הבישול. מוסיפים את קוביות הבשר למרק ומבשלים במשך כ-4 שעות על להבה נמוכה.
שלב 4
0 דקות
מגישים עם אורז לבן מתובל במעט מלח.
שלב 1
מתוך
4
בסיר רחב וגבוה המתאים למרק מחממים את שמן הזית. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום. מוסיפים את הרסק ומטגנים במשך כ-5 דקות, עד ליצירת רוטב בסיס אחיד.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת ציר העוף ומערבבים היטב. מוסיפים את כל התבלינים והשעועית הלבנה (שהושרתה ונשטפה היטב). מתחילים לבשל במכסה סגור.
שלב 3
מתוך
4
"סוגרים" במחבת את קוביות הבשר עם מעט שמן זית, מלח ופלפל. המטרה היא שהבשר לא יתייבש ויאבד מהנוזלים במהלך הבישול. מוסיפים את קוביות הבשר למרק ומבשלים במשך כ-4 שעות על להבה נמוכה.
שלב 4
מתוך
4
מגישים עם אורז לבן מתובל במעט מלח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0