המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב וגבוה המתאים למרק מחממים את שמן הזית. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום. מוסיפים את הרסק ומטגנים במשך כ-5 דקות, עד ליצירת רוטב בסיס אחיד.
מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת ציר העוף ומערבבים היטב. מוסיפים את כל התבלינים והשעועית הלבנה (שהושרתה ונשטפה היטב). מתחילים לבשל במכסה סגור.
"סוגרים" במחבת את קוביות הבשר עם מעט שמן זית, מלח ופלפל. המטרה היא שהבשר לא יתייבש ויאבד מהנוזלים במהלך הבישול. מוסיפים את קוביות הבשר למרק ומבשלים במשך כ-4 שעות על להבה נמוכה.
מגישים עם אורז לבן מתובל במעט מלח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0