המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את העדשים במים עד שהן מתרככות במשך 20-30 דק' ומסננים. (אם משתמשים בעדשים מוקפאות - אין צורך לבשל).
מטגנים בסיר גדול עם שמן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את שיני השום ומטגנים תוך בחישה עוד דקה. מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עד שהוא מתרכך מעט.
מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.
מכיניסים פנימה את העדשים המבושלות ומחזירים לרתיחה. מוסיפים את הפתיתים, הבהרט, המלח והפלפל. כשהתבשיל רותח, מנמיכים את האש ומבשלים יחד כ-7 דקות.
מסירים מהאש ובוחשים פנימה את הפטרוזיליה. ממתינים כמה דקות נוספות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0