המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד את הביצים, המלח והמים, עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
מחממים בסיר גדול לפחות 3 ליטר מים. ממליחים את המים בשתי כפיות מלח נוספות. מניחים פומפייה מחוררת בחורים גדולים מעל הסיר. מניחים עליה מצקת מהבלילה ובעזרת לקקן "דוחפים" את הבצק אל החורים ולתוך המים.
מניחים לבצקיות להתבשל כדקה.
מוציאים מהמים למסננת ושוטפים מעט במים קרים.
ההגשה: מחממים מחבת טפלון וממיסים כף חמאה. צורבים את השפצל עד השחמה קלה, אפשר עם רוטב. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים גבינת פרמזן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0