המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הניוקי על פי ההוראות על גבי האריזה. *ניתן להשתמש בכל סוג פסטה קצרה אהובה אחרת במקום הניוקי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד עם החמאה עד שהיא מתחממת.
מוסיפים מעט פלפל, מלח ואגוז מוסקט.
מוסיפים בהדרגה את הגבינה הצהובה, עד שהיא נמסה.
מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0