המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הבטטה וקוצצים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
מכניסים לסיר בינוני-קטן, מכסים במים, ממליחים, מכסים ומבשלים רבע שעה על אש גבוהה.
בינתיים מרתיחים את המים לפסטה עם חצי כפית מלח. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים, זה קורה בערך בסוף בישול הבטטה. זכרו את כלל הברזל האיטלקי פסטה לא מחכה לרוטב. מוציאים למסננת (ולא שוטפים!).
מסננים את הבטטה ומחזירים לסיר. מוסיפים את השמנת, החמאה והשום, ממליחים ומפלפלים.
בעזרת בלנדר ידני או מועך פירה מועכים את התערובת עד שהיא אחידה.
מניחים את הניוקי בצלחת הגשה ויוצקים מעל רוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0