מכניסים לסיר בינוני-קטן, מכסים במים, ממליחים, מכסים ומבשלים רבע שעה על אש גבוהה.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מרתיחים את המים לפסטה עם חצי כפית מלח. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים, זה קורה בערך בסוף בישול הבטטה. זכרו את כלל הברזל האיטלקי פסטה לא מחכה לרוטב. מוציאים למסננת (ולא שוטפים!).
שלב 4
0 דקות
מסננים את הבטטה ומחזירים לסיר. מוסיפים את השמנת, החמאה והשום, ממליחים ומפלפלים.
שלב 5
0 דקות
בעזרת בלנדר ידני או מועך פירה מועכים את התערובת עד שהיא אחידה.
שלב 6
0 דקות
מניחים את הניוקי בצלחת הגשה ויוצקים מעל רוטב.
שלב 1
מתוך
6
קולפים את הבטטה וקוצצים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים לסיר בינוני-קטן, מכסים במים, ממליחים, מכסים ומבשלים רבע שעה על אש גבוהה.
שלב 3
מתוך
6
בינתיים מרתיחים את המים לפסטה עם חצי כפית מלח. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים, זה קורה בערך בסוף בישול הבטטה. זכרו את כלל הברזל האיטלקי פסטה לא מחכה לרוטב. מוציאים למסננת (ולא שוטפים!).
שלב 4
מתוך
6
מסננים את הבטטה ומחזירים לסיר. מוסיפים את השמנת, החמאה והשום, ממליחים ומפלפלים.
שלב 5
מתוך
6
בעזרת בלנדר ידני או מועך פירה מועכים את התערובת עד שהיא אחידה.
שלב 6
מתוך
6
מניחים את הניוקי בצלחת הגשה ויוצקים מעל רוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0