להכנת הרוטב - ממיסים חמאה, מוסיפים את המרווה ואת השמנת המתוקה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
במקביל, מבשלים את הברוקומיני בישול קצר של 4 דקות לאחר הרתיחה ומיד מעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הניוקי לרוטב ומבשלים אותם יחד מעט על מנת שיספגו את הטעמים.
שלב 5
0 דקות
מטגנים את הברוקומיני בשמן הזית מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
1 דקות
לפני ההגשה מוסיפים את הברוקומיני לניוקי עם הרוטב, ומפזרים מעל את הגבינות.
*ניתן להמיר את הברוקומיני בברוקולי או תרד, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה על גבי האריזה.
שלב 2
מתוך
6
להכנת הרוטב - ממיסים חמאה, מוסיפים את המרווה ואת השמנת המתוקה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
6
במקביל, מבשלים את הברוקומיני בישול קצר של 4 דקות לאחר הרתיחה ומיד מעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הניוקי לרוטב ומבשלים אותם יחד מעט על מנת שיספגו את הטעמים.
שלב 5
מתוך
6
מטגנים את הברוקומיני בשמן הזית מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 6
מתוך
6
לפני ההגשה מוסיפים את הברוקומיני לניוקי עם הרוטב, ומפזרים מעל את הגבינות.
*ניתן להמיר את הברוקומיני בברוקולי או תרד, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0