המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הניוקי במחבת עם שתי כפות שמן זית עד לקבלת השחמה ופריכות.
מוסיפים את הפטריות ועוד 2 כפות שמן זית.
מכניסים את עשבי התיבול הקצוצים, ומוסיפים כרבע פחית חלב קוקוס, ערמונים, חצי כוס יין מבעבע, מלח ופלפל לפי הטעם.
ממשיכים להקפיץ את הניוקי ותערובת הפטריות עד לאיחוד טעמים.
מוסיפים כף בלסמי מצומצם וחצי כף סילאן.
לקראת סיום מכניסים מעט בזיליקום טרי קצוץ.
הגשה עדיפה בקערה עמוקה. רצוי להגיש ללא הנוזלים (אם נשארו כאלה). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0