המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר את החלב. מוסיפים מלח, פלפל,אגוז מוסקט, טימין (אם רוצים) וגבינת פרמזן.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הסולת בזרם דקיק ככל האפשר. מערבבים תוך כדי כל הזמן, עד שמתקבלת עיסה.
מכבים את האש ומוסיפים את החלמונים תוך כדי טריפה.
משמנים בחמאה נייר אפיה ומניחים על משטח עבודה.
משטחים את התערובת על גבי הנייר בצורה אחידה, כך שיתקבל בצק בעובי של כ-1 ס"מ. (אפשר להעזר במערוך).
קורצים עיגולים קטנים ומניחים בצד. (אפשר להקפיא חלק מהכמות או לשמור במקרר יומיים).
מחממים במחבת את החמאה עם מעט שמן זית. מטגנים קלות את עיגולי הסולת (הניוקי) עד שהם מזהיבים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת שמן זית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים עגבניות, בזיליקום ומלח. מערבבים ומטגנים כדקה. מחזירים למחבת את הניוקי ומקפיצים הכל יחד.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים גבינת פרמזן בנדיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0