המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים את תפוחי האדמה ומוסיפים את הביצים, השמן והתבלינים. מוסיפים את הקמח עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק. מצננים במקרר כ- 30 דקות.
מוציאים את הבצק, צובטים חתיכה, משמנים את הידיים בשמן ומגלגלים לכדור. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וכך ממשיכים עד גמר הבצק.
הרוטב: מזהיבים את הבצלים בשמן ומוסיפים להם את יתר המרכיבים.
בינתיים, מרתיחים מים עם מלח וכף שמן קנולה ומחליקים את הכדורים לסיר בקבוצות של כ-5.
מחכים שהכדורים יצופו ונותנים להם לרתוח עוד כ- 3 דקות ואז מוציאים אותם בכף מחוררת לכלי פיירקס או ישר לתוך הרוטב ( עם הבצל או רוטב הצלי).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0