המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-200 מעלות (עליון תחתון או טורבו).
מניחים בסיר שיכול להיכנס לתנור או בתבנית את כל המרכיבים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב (בזהירות מהמים החמים).
מכסים עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור לאפייה 60 דקות.
לאחר 60 דקות פותחים את התנור, מורידים את הכיסוי.
וממשיכים לאפות עוד כ-25 דקות או עד הזהבה. (אם צריך אפשר להוסיף מעט מים רותחים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0