מכינים את הרוטב: מבשלים את השמנת עד לרתיחה, ומוסיפים אגוז מוסקט, שום כתוש ואת שבבי תפוחי האדמה. מערבבים ומורידים מהאש לקירור.
שלב 2
45 דקות
מכינים את הניוקי: יוצקים מלח בתבנית אפייה, ומניחים עליו את תפוחי האדמה (לטובת ספיגת הנוזלים). מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 45 דקות. מצננים את תפוחי האדמה ומסירים את הקליפה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את תפוחי האדמה הקלופים עם ביצה, חלמון, מעט פלפל לבן וכפית שמן זית. לשים את התערובת עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
מרדדים את העיסה לגלילים בעובי אחיד, וחותכים לגודל הרצוי. מרתיחים סיר עם מים ומלח, ומוסיפים את הניוקי בהדרגה.
שלב 5
0 דקות
במקביל, שמים במחבת כף חמאה, ערמונים, שמן זית ויין לבן ומצמצמים. יוצקים מעט מרוטב השמנת ומערבבים, ממשיכים כך עד ליצירת רוטב אחיד.
מכינים את הרוטב: מבשלים את השמנת עד לרתיחה, ומוסיפים אגוז מוסקט, שום כתוש ואת שבבי תפוחי האדמה. מערבבים ומורידים מהאש לקירור.
שלב 2
מתוך
7
מכינים את הניוקי: יוצקים מלח בתבנית אפייה, ומניחים עליו את תפוחי האדמה (לטובת ספיגת הנוזלים). מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 45 דקות. מצננים את תפוחי האדמה ומסירים את הקליפה.
שלב 3
מתוך
7
מערבבים את תפוחי האדמה הקלופים עם ביצה, חלמון, מעט פלפל לבן וכפית שמן זית. לשים את התערובת עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
7
מרדדים את העיסה לגלילים בעובי אחיד, וחותכים לגודל הרצוי. מרתיחים סיר עם מים ומלח, ומוסיפים את הניוקי בהדרגה.
שלב 5
מתוך
7
במקביל, שמים במחבת כף חמאה, ערמונים, שמן זית ויין לבן ומצמצמים. יוצקים מעט מרוטב השמנת ומערבבים, ממשיכים כך עד ליצירת רוטב אחיד.
הערות 0