המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הקישואים. מטגנים עד השחמה קלה ומוסיפים את השום.
מוסיפים את העגבניות המיובשות וממשיכים לטגן 2-3 דק' נוספות.
מוסיפים חצי מכמות הנענע ואת הניוקי ומערבבים.
להגשה - מוסיפים את הצנוברים ואת שאר הנענע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0