המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה בשנית.
מוסיפים את הנקניקיות ואת תפו"א ומערבבים.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-30 דקות עד שהרוטב מסמיך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0