המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל במעט שמן, עד הזהבה.
להוסיף תבלינים ורסק, לערבב, להוסיף מים ולהרתיח.
להכניס את הנקניקיות ותפו"א, לבשל על אש גבוהה כחמש דקות.
להנמיך להבה ולבשל כ-40 דקות, עד שהתפו"א מתרכך והרוטב מסמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2