המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל במעט שמן, עד הזהבה.
להוסיף תבלינים ורסק, לערבב, להוסיף מים ולהרתיח.
להכניס את הנקניקיות ותפו"א, לבשל על אש גבוהה כחמש דקות.
להנמיך להבה ולבשל כ-40 דקות, עד שהתפו"א מתרכך והרוטב מסמיך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ממש ממש טעים! בטעות נלחץ לי על כוכב אחד אבל מיוחד כולם ממש אהבו והכל נגמר עד הפירור האחרון אליפותתת!!
ממש ממש טעים!!!!!!
תודה אפרת ויום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2