מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח כ - 20 דקות. מסננים ומצננים מעט.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
שלב 3
0 דקות
בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל, המייפל, שמן הזית, המלח והפלפל.
שלב 4
20 דקות
חוצים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הבצל והתימין. מתבלים בתערובת החרדל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים מעל את הנקניקיות ומעבירים לתנור החם ל - 20 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח כ - 20 דקות. מסננים ומצננים מעט.
שלב 2
מתוך
4
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
שלב 3
מתוך
4
בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל, המייפל, שמן הזית, המלח והפלפל.
שלב 4
מתוך
4
חוצים את תפוחי האדמה ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הבצל והתימין. מתבלים בתערובת החרדל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים מעל את הנקניקיות ומעבירים לתנור החם ל - 20 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0