המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בקערה (במיקרוגל או בבן מארי), עד לקבלת מסה אחידה.
שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות, ומעבירים לתוך הקערה עם השוקולד והשמנת, ומערבבים היטב.
יוצרים 2-3 נקניקים בעובי 5 ס"מ, ועוטפים בניילון נצמד.
עוטפים גם בנייר כסף, ומקררים במקרר כ-5 שעות.
שמים את הקוקוס (או הסוכריות) בצלחת שטוחה, ומצפים את הנקניק.
פורסים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 10