המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בקערה (במיקרוגל או בבן מארי), עד לקבלת מסה אחידה.
שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות, ומעבירים לתוך הקערה עם השוקולד והשמנת, ומערבבים היטב.
יוצרים 2-3 נקניקים בעובי 5 ס"מ, ועוטפים בניילון נצמד.
עוטפים גם בנייר כסף, ומקררים במקרר כ-5 שעות.
שמים את הקוקוס (או הסוכריות) בצלחת שטוחה, ומצפים את הנקניק.
פורסים ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
יצא פצצה.
תודה על השיתוף, כיף גדול לשמוע 🌹
אין קמח? שמנת ושוקולד איך ניתן לגלגל ? זה לא מספיק סמיך
היי, יש את הביסקוויטים 🌹
אין כמויות ..כמה שוקולד, כמה שמנת מתוקה ,כמה ביסקוויטים
היי, הכמות מופיעה מימין לרכיבים, זה מופיע במתכון. 2 חבילות פתיבר קלאסי (500 גרם) 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם) לפי הטעם קוקוס טחון
כו
מגניב
נראה מעולה אנסה להכין תודה
האם ניתן להפוך מתכון זה לפרווה?
היי, אפשר להשתמש בשמנת מתוקה צמחית. יום מקסים 🌸
במתכון של פעם מעולם לא היתה שמנת
מאוד אהבתי את המתכון! מושלם! נחטף טוב שניה, מתכון קצר ופשוט והכי וטעים בעולם...
איזה כיף לשמוע, תודה ❤️
נחמד
שמחים שאהבת בדיקת תגובה !
הצג מתכונים נוספים
הערות 10