המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את המצות המפוררות בקערה גדולה.
מבשלים רוטב שוקולד: מניחים בסיר את כל המרכיבים (למעט המצות כמובן), ממיסים את הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את תערובת השוקולד על המצות ומערבבים, עד שכל המצות יצופו בשוקולד .
לחלק את התערובת לשני חלקים שווים. לפרוס שני מלבנים של נייר כסף או ניילון נצמד. מניחים את תערובת במרכז ומגלגלים היטב ליצירת נקניק.
אפשר להקפיא, או לאחסן במקרר על מגש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0