המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את הכיריים ושמים עליהם סיר גדול עם מים ומעליו סיר קטן שבתוכו שבורות קוביות השוקולד המריר יחד עם החמאה.
עם כף מערבבים את החמאה עד שהיא נמסה. אחרי שהיא נמסה מכבים את הכיריים. לוקחים שקית ניילון ומכניסים לשם כמה ביסקוויטים.
עם פטיש (או כוס) "מרביצים" לביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים. מכניסים את הביסקוויטים לקערה וגם את השוקולד המומס ומערבבים בכף.
לאחר הערבוב טובלים את היידים בקערה קטנה עם מים ועושים כדורים על משטח. דואגים שישאר קצת שוקולד עם ביסקוויטים. מחברים את כל הכדורים לתולעת ואת מה שנשאר מהשוקולד עם הביסקוויטים מחברים.
מכניסים למקרר לשעה- שעתיים ואז ניתן לפרוס את ה"נקניק" ולאכול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0