המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים חלבונים וקורט מלח במהירות בינונית. וכשמתחיל להיווצר קצף, מגבירים את עוצמת ההקצפה לבינוני ו מוסיפים את מיץ הלימון. ממשיכים להקציף.
מתחילים להוסיף את הסוכר בזרם איטי.
מערבבים את הקונפלור עם א. נס קפה, ובודקים שאין גושים. מוסיפים בזהירות לקערת העירבוב.
כשהעיסה הומוגנית, מזלפים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בחום של 130 מעלות למשך שעה וחצי.
לאחר מכן, להמשך ייבוש וקרור איטי משאירים את הנשיקות בתנור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0