הכנת הנשיקות: מכניסים את הסוכר לבלנדר ומרסקים היטב. מוסיפים את אבקת נס הקפה, ומערבבים היטב. במידה ומשתמשים בגרגירי נס קפה, מכניסים אותם בהתחלה יחד עם הסוכר.
שלב 2
0 דקות
מקציפים היטב את החלבונים עם הווניל, עד לקבלת שפיצים. מפזרים אבקת טרטר וממשיכים להקציף. אפשר לא להשתמש באבקה זו, אבל היא זו שעוזרת להתייצבות מצד אחד, ויש לה טיפה טעם לוואי מצד שני.
שלב 3
0 דקות
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
שלב 4
0 דקות
מתחילים להכניס פנימה תוך הקצפה את תערובת הסוכר, בכמויות קטנות.
שלב 5
0 דקות
כאשר מתקבלת תערובת מבריקה מאוד, מפסיקים, ומעבירים לשק זילוף עם פיה מס 6 ויוצרים בתבנית נשיקות קטנות - 1.3-1.5 ס"מ, עם מרווח של 4-5 ס"מ. אם אין שק זילוף, כפית קטנה תשמש ליצירת המיני מרנגים. יוצאות לנו בערך 30-36 נשיקות.
שלב 6
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות למשך שעה.
שלב 7
0 דקות
מכבים את התנור, ומשאירים את הנשיקות עוד 2-3 שעות. לא לפתוח את התנור בכל הזמן הזה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
הכנת הנשיקות: מכניסים את הסוכר לבלנדר ומרסקים היטב. מוסיפים את אבקת נס הקפה, ומערבבים היטב. במידה ומשתמשים בגרגירי נס קפה, מכניסים אותם בהתחלה יחד עם הסוכר.
שלב 2
מתוך
7
מקציפים היטב את החלבונים עם הווניל, עד לקבלת שפיצים. מפזרים אבקת טרטר וממשיכים להקציף. אפשר לא להשתמש באבקה זו, אבל היא זו שעוזרת להתייצבות מצד אחד, ויש לה טיפה טעם לוואי מצד שני.
שלב 3
מתוך
7
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
7
מתחילים להכניס פנימה תוך הקצפה את תערובת הסוכר, בכמויות קטנות.
שלב 5
מתוך
7
כאשר מתקבלת תערובת מבריקה מאוד, מפסיקים, ומעבירים לשק זילוף עם פיה מס 6 ויוצרים בתבנית נשיקות קטנות - 1.3-1.5 ס"מ, עם מרווח של 4-5 ס"מ. אם אין שק זילוף, כפית קטנה תשמש ליצירת המיני מרנגים. יוצאות לנו בערך 30-36 נשיקות.
שלב 6
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות למשך שעה.
שלב 7
מתוך
7
מכבים את התנור, ומשאירים את הנשיקות עוד 2-3 שעות. לא לפתוח את התנור בכל הזמן הזה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0