בקערה בינונית מערבים בשר עם 3 כפות רוטב סויה, שמן שומשום, בצל ירוק ושורש ג'ינג'ר. מעבירים לכלי אחסון ומשהים במקרר עד לשימוש.
שלב 2
0 דקות
בסיר קטן מחממים סוכר חום עם רבע כוס מים, עד שנוצר קרמל בקצוות. מוסיפים שלוש כפות סויה. מביאים לרתיחה, מערבבים ומורידים מהאש.
שלב 3
5 דקות
מכניסים את האספרגוס (ניתן להשתמש גם באפונת שלג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקערה קטנה, שופכים חצי ליטר מים רותחים מעל, ומשהים חצי דקה. מסננים.
שלב 4
0 דקות
בווק על אש גבוהה מחממים את השמן. מוסיפים את הקישואים ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ על אש גבוהה, עוד שתי דקות. מוסיפים את אפונת השלג והנבטים ומקפיצים דקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את שאר רוטב הסויה ומעט מציר העוף וממשיכים לחמם על אש גבוה כשתי דקות נוספות. אם הירקות יבשים מדי מוסיפים עוד מהציר.
שלב 6
4 דקות
במחבת פסים גדולה או מחבת רגילה מחממים שתי כפות שמן ומטגנים את נתחי האנטריקוט 4 דקות מכל צד (תלוי בגודל הנתח וברמת הצריבה המועדפת, למידת עשייה מדיום מומלץ כארבע דקות).
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את נתחי האנטריקוט מהמחבת ומניחים על קרש חיתוך. חותכים כל סטייק לפיסות בעובי של חצי ס"מ.
שלב 9
0 דקות
מגישים את נתחי האנטריקוט על מצע הירקות המוקפצים כשהם חמים ויוצקים מעל רוטב סויה חם שנשאר במחבת.
שלב 1
מתוך
9
בקערה בינונית מערבים בשר עם 3 כפות רוטב סויה, שמן שומשום, בצל ירוק ושורש ג'ינג'ר. מעבירים לכלי אחסון ומשהים במקרר עד לשימוש.
שלב 2
מתוך
9
בסיר קטן מחממים סוכר חום עם רבע כוס מים, עד שנוצר קרמל בקצוות. מוסיפים שלוש כפות סויה. מביאים לרתיחה, מערבבים ומורידים מהאש.
שלב 3
מתוך
9
מכניסים את האספרגוס (ניתן להשתמש גם באפונת שלג, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקערה קטנה, שופכים חצי ליטר מים רותחים מעל, ומשהים חצי דקה. מסננים.
שלב 4
מתוך
9
בווק על אש גבוהה מחממים את השמן. מוסיפים את הקישואים ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים להקפיץ על אש גבוהה, עוד שתי דקות. מוסיפים את אפונת השלג והנבטים ומקפיצים דקה.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את שאר רוטב הסויה ומעט מציר העוף וממשיכים לחמם על אש גבוה כשתי דקות נוספות. אם הירקות יבשים מדי מוסיפים עוד מהציר.
שלב 6
מתוך
9
במחבת פסים גדולה או מחבת רגילה מחממים שתי כפות שמן ומטגנים את נתחי האנטריקוט 4 דקות מכל צד (תלוי בגודל הנתח וברמת הצריבה המועדפת, למידת עשייה מדיום מומלץ כארבע דקות).
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
שלב 8
מתוך
9
מוציאים את נתחי האנטריקוט מהמחבת ומניחים על קרש חיתוך. חותכים כל סטייק לפיסות בעובי של חצי ס"מ.
שלב 9
מתוך
9
מגישים את נתחי האנטריקוט על מצע הירקות המוקפצים כשהם חמים ויוצקים מעל רוטב סויה חם שנשאר במחבת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0