חותכים את הבשר לנתחים דקים. על מנת לרכך את הבשר, מומלץ להכות עליו עם פטיש שניצל עם הצד המשונן, כך גם המשרה יחדור טוב יותר לבשר.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לקערה המכילה את נתחי הבשר. וכן, 2 כפיות רוטב סויה, כף יין אורז, כפית שמן שומשום, קורט פלפל סצ'ואן וכפית סוכר חום. מערבבים היטב את חומרי המשרה והבשר, ומניחים במשרה כשעה לפחות (רצוי במקרר).
שלב 3
0 דקות
בסיר בינוני מביאים לרתיחה 1.5 ליטר מים, מוסיפים את המנגולד הקרועים, ומבשלים אותם במשך כחצי דקה. מסננים את המים ושוטפים במים קרים, על מנת לעצור את הבישול. מניחים את העלים על צלחת.
שלב 4
0 דקות
מחממים בווק או מחבת גדולה 2 כפות שמן, על להבה גבוהה, עד אשר השמן מתחיל ל"עשן", מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר והשום, ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה במשך כדקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את עלי המנגולד, ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה במשך כדקה נוספת. מוצאים את הירקות מהווק, מעבירים לקערית ומניחים בצד.
שלב 6
0 דקות
מחממים בווק 2 כפות שמן, על להבה גבוהה, עד אשר השמן מתחיל ל"עשן", מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמת הבשר. מוסיפים את עלי המנגולד לווק.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים כף סויה וכן קורט מלח ומערבבים היטב במשך כשתיים-שלוש דקות, עד קבלת איחוד טעמים, מורידים את הווק מהאש.
שלב 1
מתוך
7
חותכים את הבשר לנתחים דקים. על מנת לרכך את הבשר, מומלץ להכות עליו עם פטיש שניצל עם הצד המשונן, כך גם המשרה יחדור טוב יותר לבשר.
שלב 2
מתוך
7
מכניסים לקערה המכילה את נתחי הבשר. וכן, 2 כפיות רוטב סויה, כף יין אורז, כפית שמן שומשום, קורט פלפל סצ'ואן וכפית סוכר חום. מערבבים היטב את חומרי המשרה והבשר, ומניחים במשרה כשעה לפחות (רצוי במקרר).
שלב 3
מתוך
7
בסיר בינוני מביאים לרתיחה 1.5 ליטר מים, מוסיפים את המנגולד הקרועים, ומבשלים אותם במשך כחצי דקה. מסננים את המים ושוטפים במים קרים, על מנת לעצור את הבישול. מניחים את העלים על צלחת.
שלב 4
מתוך
7
מחממים בווק או מחבת גדולה 2 כפות שמן, על להבה גבוהה, עד אשר השמן מתחיל ל"עשן", מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר והשום, ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה במשך כדקה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את עלי המנגולד, ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה במשך כדקה נוספת. מוצאים את הירקות מהווק, מעבירים לקערית ומניחים בצד.
שלב 6
מתוך
7
מחממים בווק 2 כפות שמן, על להבה גבוהה, עד אשר השמן מתחיל ל"עשן", מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להשחמת הבשר. מוסיפים את עלי המנגולד לווק.
שלב 7
מתוך
7
מוסיפים כף סויה וכן קורט מלח ומערבבים היטב במשך כשתיים-שלוש דקות, עד קבלת איחוד טעמים, מורידים את הווק מהאש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0