המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם את השמן בסיר רחב וכבד, להוסיף את נתחי הבשר יחד עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי ו"לסגור את הבשר" (שצבעו ישתנה והוא יצלה מעט).
להוסיף את רסק העגבניות ולהמשיך לטגן תוך ערבוב עם הבשר עד שהרסק מעט משחים.
להוסיף יין ומים עד לכיסוי מלא של הבשר. להביא לרתיחה, להקטין את הלהבה ולבשל כ-60 דקות על להבה נמוכה.
להניח את מרכיבי הגרמולדה על קרש חיתוך, לקצוץ ולערבב את המרכיבים תוך כדי קיצוץ עד שמתקבלת מעין משחה ריחנית.
אחרי שעה להוסיף לסיר את הגרמולדה והתבלינים, לטעום, לתקן תיבול.
להמשיך לבשל כ-90 דקות נוספות עד לריכוך מלא של הבשר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0