המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את המלח עם הזנגביל ומשפשפים בו את הדג מבפנים ומבחוץ, ומשהים לכחצי שעה. *ניתן להחליף את דג הסול בדג מקרל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר, חומץ ושמן, יוצקים על הדגים ומשהים לרבע שעה נוספת.
מעבירים את הדגים לכלי חסין חום ויוצקים עליהם את התחמיץ.
מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק.
את הכלי עם הדגים מעמידים על רשת, בתוך ווק עם מים רותחים (או בתוך סיר אידוי), ומאדים במשך 12 דק'.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0