שמים את נתחי חזה העוף בכלי. יוצקים את הסויה ומערבבים. משרים במקרר למשך שעה אחת. מוסיפים לכלי את כל חומרי הרוטב, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מניחים ב-3 כלים: באחד קמח מתובל במלח, פלפל וצ'ילי. בקערית עמוקה את הביצים הטרופות עם סויה. בכלי שלישי, פירורי לחם מעורבבים עם הבוטנים הגרוסים.
מוציאים את נתחי העוף מהמרינדה, ומייבשים בעזרת נייר סופג. מקמחים אותם מכל הצדדים, טובלים אותם בביצים, ומצפים אותם בתערובת פירורי הפנקו והבוטנים. מחממים מחבת עם שמן. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומטגנים מכל צד להזהבה. מגישים חם לצד רוטב הבוטנים, רוטב טריאקי או שליד רוטב שזיפים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
1
שמים את נתחי חזה העוף בכלי. יוצקים את הסויה ומערבבים. משרים במקרר למשך שעה אחת. מוסיפים לכלי את כל חומרי הרוטב, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מניחים ב-3 כלים: באחד קמח מתובל במלח, פלפל וצ'ילי. בקערית עמוקה את הביצים הטרופות עם סויה. בכלי שלישי, פירורי לחם מעורבבים עם הבוטנים הגרוסים.
מוציאים את נתחי העוף מהמרינדה, ומייבשים בעזרת נייר סופג. מקמחים אותם מכל הצדדים, טובלים אותם בביצים, ומצפים אותם בתערובת פירורי הפנקו והבוטנים. מחממים מחבת עם שמן. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומטגנים מכל צד להזהבה. מגישים חם לצד רוטב הבוטנים, רוטב טריאקי או שליד רוטב שזיפים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0