המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערית מוסיפים את המיונז, הקטשופ, הריבה, הסויה ואבקת מרק, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מורחים את נתחי חזה העוף היטב מכל צדדיו, ומניחים בצד במשך כשעה אחת.
מוסיפים את נתחי חזה העוף בתבנית התנור.
מוסיפים למחבת עם שמן חם את רצועות הבצל ומטגנים עד לשקיפות.
מוסיפים למחבת את רצועות הגזר, והפלפלים ומאדים במשך כ- 3 דק' נוספות.
מפזרים את הירקות מעל נתחי חזה העוף.
עוטפים את התבנית עם נייר אפייה ומעל עם רדיד אלומיניום.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים במשך 90 דקות.
מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום מהתבנית, ומשיכים לאפות במשך כ-15 דק' נוספות.
מניחים את נתחי חזה העוף בכלי הגשה יפה.
מפזרים מעל ומסביב את רצועות הירקות ומגישים חם לצד אורז לבן או תפוחי אדמה אפויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0