המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
בסיר רחב ושטוח (שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן, מוסיפים שום וצ'ילי מתוק, מקפיצים את נתחוני העוף הצמחוניים 4-5 דקות.
מערבבים בקערה את ציר הירקות, הלימון והתבלינים, יוצקים על נתחוני העוף הצמחוניים, מערבבים ומוסיפים פטרוזיליה.
חוצים את תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ-2 דקות.
מעבירים לתנור לחצי שעה או עד הזהבה ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0