מנקים ופורסים את הבצל הירוק. חותכים את העגבניות לקוביות ופורסים את הפטריות, מורידים את רגלי הפטריות.
שלב 3
0 דקות
כשהמחבת לוהטת מטגנים בה את רצועות חזה העוף בשמן, מוסיפים את הבצל והפטריות ואחר כך את העגבניות (אם המחבת קטנה מדי מטגנים כמות קטנה בכל פעם- הטיגון אורך לכל היותר שתי דקות).
שלב 4
0 דקות
אחרי דקה של ערבוב והקפצה, יוצקים את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש ומרתיחים.
שלב 5
1 דקות
מגישים מיד.
ניתן להמיר את העגבניות המשומרות ב-3 עגבניות טריות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
מחממים מחבת גדולה.
שלב 2
מתוך
5
מנקים ופורסים את הבצל הירוק. חותכים את העגבניות לקוביות ופורסים את הפטריות, מורידים את רגלי הפטריות.
שלב 3
מתוך
5
כשהמחבת לוהטת מטגנים בה את רצועות חזה העוף בשמן, מוסיפים את הבצל והפטריות ואחר כך את העגבניות (אם המחבת קטנה מדי מטגנים כמות קטנה בכל פעם- הטיגון אורך לכל היותר שתי דקות).
שלב 4
מתוך
5
אחרי דקה של ערבוב והקפצה, יוצקים את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש ומרתיחים.
שלב 5
מתוך
5
מגישים מיד.
ניתן להמיר את העגבניות המשומרות ב-3 עגבניות טריות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0