שמים את נתחי העוף בקערה, מוסיפים את מרכיבי המשרה, מערבבים ומשהים בצד לשעה.
שלב 2
0 דקות
מכינים את פתיתי הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה, מוסיפים את השקדים המטוגנים ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
מחממים במחבת גדולה שמן, מוסיפים את נתחי הירקות ומטגנים כ-7 דק' עד שיזהיבו מעט, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים למחבת מעט שמן, מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים מספר דקות עד שהעוף משנה את צבעו. מחזירים את הירקות למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים רוטב סויה, מטגנים עוד 2 דק' ומסירים מהאש.
שלב 5
0 דקות
להגשה: מחממים את תערובת הקוסקוס והשקדים, עורמים בצלחת מעט מהקוסקוס, שמים מעל מתערובת העוף והירקות, מעטרים בבצל קצוץ ושמן שומשום ומגישים
שלב 1
מתוך
5
שמים את נתחי העוף בקערה, מוסיפים את מרכיבי המשרה, מערבבים ומשהים בצד לשעה.
שלב 2
מתוך
5
מכינים את פתיתי הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה, מוסיפים את השקדים המטוגנים ומערבבים.
שלב 3
מתוך
5
מחממים במחבת גדולה שמן, מוסיפים את נתחי הירקות ומטגנים כ-7 דק' עד שיזהיבו מעט, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים למחבת מעט שמן, מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים מספר דקות עד שהעוף משנה את צבעו. מחזירים את הירקות למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים רוטב סויה, מטגנים עוד 2 דק' ומסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
5
להגשה: מחממים את תערובת הקוסקוס והשקדים, עורמים בצלחת מעט מהקוסקוס, שמים מעל מתערובת העוף והירקות, מעטרים בבצל קצוץ ושמן שומשום ומגישים
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0