המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את נתחי הפרגיות משאריות עור, שומן, סחוס וגידים.
מוסיפים לקערית את שמן הזית, רכז הרימונים, הסילאן, הדבש, ורוטב הצ'ילי, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מסדרים את נתחי הפרגיות בתבנית. יוצקים את הרוטב על נתחי הפרגיות. מניחים את התבנית במקרר למשך כשעתיים לפחות. מוציאים את התבנית עם נתחי הפרגיות מהמקרר, מכסים את חלקה העליון של התבנית בנייר אפייה, ומעל ברדיד אלומיניום.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום, וכן את נייר האפייה. יוצקים מהרוטב על נתחי הפרגיות, ומכניסים את התבנית ל-10 דקות נוספות.
הרכבת המנה: בצלחת הגשה נאה מניחים מעט אורז. מעל מניחים 1-2 נתחי פרגיות צלויות ויוצקים מעל מעט מהרוטב. מקשטים עם כוסברה או פטרוזיליה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0