המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את נתחי הירך ללא עצמות, המכונים "פרגית", מטגנים במחבת גריל לוהטת, עם מעט שמן רק לסגירה קצרה מכל צד, ומניחים בקערה גדולה.
בינתיים קוצצים גס את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה. אחרי שחותכים את הבצל הירוק רצוי לשטוף אותו, להשרות לרגע במי מלח ולהוציא בידיים.
מוסיפים גם את רוטבי הצילי המתוק והסויה. פורסים את הלימונים ואת שן השום לפרוסות דקות במיוחד ומוסיפים.
מערבבים הכל, מניחים בתבנית חסינת אש, מכסים בנייר כסף בצורה מהודקת ואופים בחום בינוני גבוה למשך 40 דקות. מגישים עם אורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0