המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים שמן זית במחבת.
מתבלים את הפרגית במלח פלפל לפי הטעם וצולים 3 דקות מכל צד.
מוציאים את הפרגיות לצלחת ומוסיפים את שאר הרכיבים למחבת – שום, מיץ רימונים, סוכר חום, גרידת תפוז, עלי תימין, רוטב סויה בסגנון סיני.
מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזלים למחצית. מוסיפים את הפרגיות ומבשלים 5 דקות נוספות.
בסיום מוסיפים בצל ירוק קצוץ לטבעות ועלי בוקצ׳וי שצריכים חליטה קצרה בלבד ברוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0