המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר קטן מבשלים סילאן, קטשופ, סויה, לימון, פטרוזיליה, ג'ינג'ר ותבלינים ומביאים לרתיחה בלהבה גבוהה. מחלישים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות. מסננים את הרוטב, ומעבירים לקערית.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מניחים את הצלעות בתבנית ויוצקים מעליהן את הרוטב. מכסים את התבנית בנייר אפייה וברדיד אלומיניום, ומכניסים לתנור האפייה למשך כ- 180 דקות.
בודקים את רכות הבשר, במידה ועדיין לא רך מספיק, להמשיך לבשל במשך כ-30 דקות נוספות.
להכנת הפירה: להכניס את תפוחי האדמה לסיר בישול. למלא שלושת רבעי גובה הסיר במים. להוסיף כף מלח, ולהביא לרתיחה. להחליש את הלהבה ולכסות את הסיר במכסה. לבשל עד שתפוחי האדמה יתרככו.
לבדוק בעזרת נעיצת מזלג בתפוח האדמה. אם המזלג ננעץ בקלות, להוריד את הסיר מהכיריים. לשמור בצד כוס עם מי הבישול של תפוחי האדמה ולהניח לתפוחי האדמה להצטנן.
לקלף את תפוחי האדמה המצוננים ולהניח בקערה. לקערת תפוחי האדמה מעט ממי הבישול שבכוס, להתחיל למעוך. מדי פעם להוסיף מים מהכוס עד שנגיע לרמת הרכות שאנו אוהבים.
להכנת הבצל המטוגן: מוסיפים את פרוסות הבצל למחבת עם שמן חם. מטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, עד שהופך למעט זהוב. מפזרים קורט מלח מעל הבצל המטוגן, ומוציאים את הבצל מהמחבת. מסננים, ומניחים בקערית.
אופן ההגשה: מניחים את הפירה במרכז הצלחת. מניחים נתח הבשר ליד הפירה, ומעטרים עם 2-3 פרחי ברוקולי חלוטים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0