המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את נתח הבשר במרינדה של יין אדום ושמן זית במשך לילה שלם במקרר.
מחממים תנור לחום של 220 מעלות. בינתיים מושחים את הבשר באבקת מרק בצל, פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם.
קושרים מסביב בליפוף את נתח הבשר. בין המרווחים נועצים שיני שום וטימין.
שמים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-60 דקות.
לאחר כשעה, מורידים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד 90 דקות בתנור. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0